Mooie herinneringen ! InterArt Petten
© Stichting InterArt Petten
Studio Cantilena oefende al in de kerk, nog voor InterArt was opgericht !
Rauwe Vrouwen april 2015
Vrolijke opening van seizoen 014/015 met the o’Branons
Laura en Ivan Schilder
2014
Nieuwjaarsconcert NEVA 2015
Uitverkocht
Culturele evenementen
Home Programma Organisatie Contact Foto’s
Opening seizoen 2015/2016 met een lezing door Jolanda van Linschooten “Niet de race, maar de reis”  een voettocht door Engeland en Schotland
Bunch Of Barrels pakte zeer succesvol uit met muzikale  cadeautjes !    
25 oktober 2015
Zondag 29 november 2015 Vrouwenkoor Indigo uit Bergen zong voor een select gezelschap  o.l.v. muziekdocent Marie Anne Pak  
3 januari 2016 Spetterend Nieuwjaarsconcert met de Zaanse Westside Jazzband o.l.v. Bob Cluwe. De kerk was tot de laatste plaats bezet. Na afloop volgde een staand applaus voor de enthousiaste bandleden ! Voorzitter Sari bracht een toost uit op het Nieuwe Jaar. Bestuursleden en medewerkers werden voorgesteld aan het publiek. Er volgde nog een gezellig uurtje met een hapje en een drankje voor bezoekers, bestuur en medewerkers.
28 februari 2016: Trio Pianissimo, 3 veel- belovende pianisten met eigentijdse opvatting van klassieke muziek, en perfecte uitvoering.
Voor elk concert een passend hemd !
1e Paasdag 2016 : Small Buzz Texel kwam, zag en overwon !
Reactie van een bezoeker: Mijn vrouw en ik willen jullie ontzettend bedanken voor de prachtige middag die we hebben mogen beleven. Ik was tot tranen toe geroerd door de mooie muziek van Small Buzz en Jan Kühne!  Mochten ze ooit weer komen dan zijn we graag van de partij.
Beroemde Zijper Muzikanten: Dirk Remmelink en Willem Schoone, Ivar Schilder, Jan Vendel en Robbert Smit, samen vormen zij de Hondsbossche Rhythm & Blues Defenders 
24 april 2016
Spontane reactie van Titus: Wat hebben wij een leuke middag gehad ! En echt opvallend, de interactie met het publiek is bij jullie echt GEWELDIG !
Spetterende Opening seizoen 2016/2017 met de O’Branons o.l.v. Titus Kraakman
30 oktober 2016 :   Bunch of Barrels pakt opnieuw uit met muzikale kadootjes uit de jaren 60 en 70  Het concert eindigde met een extra lange toegift, een “dankjewel” van de band die voor het laatst in  “het kerkje”van Petten optrad. ( i.v.m. verkoop gebouw).
25 september 2016
27 november 2016 Small Buzz met nieuwe liedjes, o.a. Klezmer en twee geweldige jazznummers met saxofonist Jan Kühne.
18 december 2016:  Pettemer Koor “De laatste Druppel” Sfeervolle Kerstuitvoering “Baboushka”
Scheepsfolk bijt de spits af op 29 januari 2017 De 4 kapiteins op één schip: Jan en Catharine Buys, Rob de Jonge en Remco Heemskerk zijn goed op elkaar ingespeeld. Het klinkt prachtig !
26 februari : de Bayou Musquitos uit Amsterdam Een langdurig staand applaus was de beloning voor een geweldig optreden !
26 maart 017 ARIANNE EN HAAR BAND brengen iets geheel anders. Zelf gecomponeerde en heel zuiver gezongen verfrissende liedjes.